¿AMB QUI CAMINES PER LA VIDA?

 

És molt important caminar a la vida al costat de persones amb les que et sentis bé.


En aquesta nova etapa de Scrápate m'estic rodejant de persones increïbles, he demanat a l'Univers que el meu entorn sigui sa i honest, vull persones que s'alegrin dels triomfs dels altres, que ajuden a aixecar-se a què ha caigut, que tinguin un esperit crític però constructiu, que sàpiguen valorar l'esforç, el treball, el talent dels altres, que entenguin que cadascú és com és i que, igual que jo he de aguantar a tu, tu em has d'aguantar a mi, que ningú és perfecte. Vull envoltar-me de persones que estimin sense mirar, sinó sentint.

I tinc la sort de comptar ja amb algunes persones així.

Les veteranes de Scrápate segur que sabeu qui és Mariass, o Mariass_scrap, que va estar en l'equip de disseny, col·laboradora incansable de fòrum i dels nostres enyorats divendres Scraperos. Una persona maca per dins i per fora, amb la qual no he perdut contacte en aquests anys d'aletargo. Algú necessari en totes les vides, emprenedora, no es rendeix, de tot treu partit, és positiva 100x100, no deixa que decaiguis. I sap scrapejar! Ella m'ha mantingut de peu. Saps que, quan tens un bon bastó, mai cauràs del tot. Amb Mariass Scrap m'atreveixo a tornar a començar, perquè si de cas em vaig enrere ella no ho permetrà. Ella em sosté, amb el seu amor incondicional i amb la seva vitalitat. Mariass em fa sentir bé, i és bona per Scrápate, li serà sempre fidel, ho sé, ho sento.

Isa Lozano, o Papel de Lunares, un àngel de persona, agraïda infinitament, ha estat la meva inspiració per tornar a ballar-la amb Scrápate. Sense la seva llum no hagués vist el camí que ara estic començant a recórrer de nou. Ella és dolça, amable, i a el temps vital i d'esperit tenaç, i sempre té un moment per a un amic. En els últims temps de l'antic Scrápate va venir a la botiga Scrapa't del carrer Mallorca. La vaig reclutar per a l'equip de disseny i va donar uns tallers magnífics, on se li reconeixia i al seu talent scrapero, però sobretot el seu caràcter pacient, bondadós i gentil. Isa és molt estimada i admirada, bona scrapera, creativa i amb molta espurna. I la seva virtut principal, l'honestedat. Tots ells ingredients ideals per crear un nou Scrápate. M'alegro molt de tenir-la al meu costat.

Hi ha dues persones a l'altre costat de l'Atlàntic que sempre han estat aquí, dones extraordinàries, que sempre m'han encoratjat, recolzat, valorat. Sense elles aquest nou camí es faria molt difícil. Potser elles no sàpiguen el importants que són per a mi, tenir en la teva vida persones que et omplin al cor és essencial i imprescindible. Sense elles moriríem. Aquestes dues dones excepcionals són Patty Tanúz i Dessiré Martínez, del preciós Mèxic les dues. Segur que tu també les coneixes, i saps per què parlo d'elles així. Són un amor.

A totes elles els he aquest nou començament, les vull amb l'ànima i mai podré agrair-ho bastant. Espero poder donar-los, al menys, tant com elles em donen, i no defraudar-mai.

I, per descomptat, tinc a Jaume, el meu marit, al meu costat. Amb tot el que és un matrimoni, tenir a la teva parella al teu costat, i sobretot del teu costat, passi el que passi podràs superar-ho, i amb tot el que ha suposat l'abans i l'ara de Scrápate meu marit ha estat un gran suport. Gràcies el meu amor.

Escull bé amb qui camines per la vida. Som aquí per estar bé, no vulguis ser una heroïna aguantant a qui no et mereix, ni donis res per res, perquè tot té un valor, i tu més que ningú. No et permetis ser el camió de les escombraries de ningú, deixant que facin fora frustracions alienes sobre tu. Abans de res, estima't molt, i confia en la teva intuïció, en la teva primera impressió. No tots combinem amb tots.


Jo estic tranquil·la perquè l'experiència m'ha donat les eines per crear un equip sa al meu voltant, i amb això tinc tota la confiança que el nou Scrápate seguirà endavant amb èxit.

 

 

     Mireia Camp

Comments (1)

    • Mariam
    • 2021-01-28 02:30:51
    Moltes Felicitats! Desitjo de lo bo, el millor. Ànims i endavant!!! Una abraçada;)

New comment

Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.